Ολυμπιακός: Ο Ατρόμητος έδειξε ανέτοιμος στα φιλικά, αλλά ο Μαρτίνς δεν παρασύρεται

Τα αποτελέσματα του Ατρομήτου στα φιλικά παιχνίδια ήταν απογοητευτικά, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία, γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα συναντήσει την Κυριακή (12/9, 20.30) έναν παραδοσιακά δύσκολο αντίπαλο.

Ολυμπιακός: Ο Ατρόμητος έδειξε ανέτοιμος στα φιλικά, αλλά ο Μαρτίνς δεν παρασύρεται

Ρίχνοντας κάποιος μια ματιά στα αποτελέσματα που έχει φέρει ο Ατρόμητος στα φιλικά, τότε αυθόρμητα βγαίνει το συμπέρασμα ότι πολύ δύσκολα θα βάλει ζόρια στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (12/9, 20.30) στο Φάληρο.

Στα τέλη Αυγούστου ηττήθηκε 1-3 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι. Νωρίτερα, είχε φέρει 1-1 με την Λαμία και 1-1 με τον Ιωνικό. Δεν υπάρχει λόγος καν να πάμε πιο πίσω στα φιλικά που είχε δώσει επί ισπανικού εδάφους.

Έχει δημιουργηθεί λοιπόν μία εντύπωση ότι ο Ατρόμητος δεν είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα, βάσει των αποτελεσμάτων και της εικόνας που έχει παρουσιάσει στα φιλικά. Και πράγματι έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

Εκφράζονται απορίες για το κατά πόσο θα εμφανιστεί βελτιωμένος στο Καραϊσκάκη σε σχέση με τα όσα έχει παρουσιάσει μέσα στον Αύγουστο. Τί λέει όμως ο Μαρτίνς; Πολύ απλά δεν ξεγελιέται... Είναι πολύ έμπειρος πλέον για να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται σοβαρά με τα φιλικά προετοιμασίας.

Προφανώς και αναγκαστικά θα εντοπίσει κάποιες αδυναμίες του Ατρομήτου μέσω των φιλικών, αλλά πάντοτε τα ματς στις πρεμιέρες είναι ύπουλα, γιατί δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κανένας προπονητής στο 100% τον αντίπαλο που θα συναντήσει.

Το γεγονός ότι υπάρχει εικόνα για τον Ατρόμητο μόνο από φιλικά παιχνίδια, δεν είναι κάτι το οποίο προσφέρει μία ξεκάθαρη εικόνα στον Μαρτίνς ως προς τον πραγματικό Ατρόμητο που θα εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη.