Παναθηναϊκός: Έκλεισε ξαφνικά το πέταλο των οργανωμένων

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι στον σημερινό (11/9, 20:30) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κλείνουν οι θύρες 13-14 για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Πώς θα επιστραφούν τα χρήματα.

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ξαφνικά το πέταλο των οργανωμένων

Κλειστές θα είναι οι θύρες 13-14 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας, στον σημερινό εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης (11/9, 20:30). Αυτό ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν από τη σέντρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η ΠΑΕ προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας και ότι θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου».