Έντονη φημολογία για Καρίμ

Ο Ιρανός επιθετικός βρίσκεται στο Βέλγιο, αλλά τα σενάρια για το μέλλον του φούντωσαν ξανά με πρωταγωνιστές τους Τούρκους.

Έντονη φημολογία για Καρίμ

Στην Τουρκία αναζωπυρώθηκαν τα σενάρια για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός που από το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκεται στο Βέλγιο έχοντας ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα στη γειτονική χώρα είχαμε και νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Ανσαριφάρντ. Μάλιστα οι Τούρκοι ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους ότι οι «αετοί» έχουν ασκήσει μεγάλη πίεση στον Ολυμπιακό προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» της ομάδας του Πειραιά.

Τα τουρκικά Μέσα επισημαίνουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά στη Μπεσίκτας. Αυτή τη στιγμή ο Καρίμ βρίσκεται στο Βέλγιο με την υπόλοιπη ομάδα και από αύριο πιάνει κανονικά δουλειά. Είναι δεδομένο πως κάτι «τρέχει» με τον Ανσαριφάρντ, αλλά η Μπεσίκτας δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον έχει στο… στόχαστρο της.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από γερμανικούς συλλόγους για τον Ανσαριφάρντ, αλλά στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να διαπραγματευτούν για τον Ιρανό επιθετικό. Πάντως είναι μία περίπτωση που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα μας απασχολήσει και το πιθανότερο είναι πως οδεύει προς μεταγραφή.