Αστέρας Τρίπολης: Η βράβευση του MVP Μπαράλες (vid, pics)

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης Χερόνιμο Μπαράλες βραβεύτηκε ως πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Αστέρας Τρίπολης: Η βράβευση του MVP Μπαράλες (vid, pics)

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

«Ο Jeronimo Barrales βραβεύτηκε από την επιχείρηση Badounas jewelry ως ο BADOUNAS MVP Of The Season για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Μπαντούνας παρέδωσε στον Jeronimo Barrales το δώρο του, που ήταν ένα εντυπωσιακό ρολόι χειρός.

Η πολυετής συνεργασία της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την επιχείρηση Badounas jewelry συνεχίζεται και για την σεζόν 2021-2022.

Κάθε εβδομάδα θα ανδεικνύεται από την ψηφοφορία των φιλάθλων ο BADOUNAS MVP Of The Match και όποιος ποδοσφαιριστής στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου έχει ψηφιστεί ως πολυτιμότερος παίκτης ενός αγώνα τις περισσότερες φορές, εκείνος θα είναι ο BADOUNAS MVP της χρονιάς και θα βραβευτεί από την επιχείρηση με ένα ξεχωριστό δώρο.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση Badounas jewelry και τον ιδιοκτήτη, κ. Νίκο Μπαντούνα για τη συνεργασία, την προσφορά και τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια».

Στα αγωνιστικά τώρα, θυμίζουμε πως ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (11/9) θα παίξει στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα της Super League 1.