Ατρόμητος: Βλέπει τον Παπαδόπουλο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ελεύθερος και η περίπτωση του «παίζει» για τα καλά στο ρεπορτάζ του Ατρόμητου

Ατρόμητος: Βλέπει τον Παπαδόπουλο

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κυριάκος Παπαδάπουλος. Και αυτό γιατί ο κεντρικός αμυντικός αρέσει στον Ατρόμητο και ίσως αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του Ατρόμητου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τον Ιούλιο στην Αλ Φαΐχα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο μετά από περίπου ένα μήνα έλυσε το συμβόλαιό του και είναι ελεύθερος. Η ομάδα των δυτικών προαστίων εσχάτως έθεσε επί τάπητος της περίπτωσή του και όλα τα σενάρια είναι πιθανά/ορατά, ώστε να επαναπατριστεί ύστερα από μία και πλέον δεκαετία.

Αν τελικά υπάρξει συμφωνία τότε θα αποτελέσει τη 13η μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Περιστερίου, η οποία έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά με την απόκτηση των Καστεγιάνο, Καρτάλη, Πισάνο, Πίριτς, Μπεντινέλι, Κουλούρη, Βασιλαντωνόπουλου, Χατζηϊσαΐα, Κλωναρίδη, Σπιριντόνοβιτς και Ντένιτς.

Ο διεθνής στόπερ βρίσκεται αυτό το διάστημα στις κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ με τη φανέλα της «γαλανόλευκης» μετράει 35 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει και τέσσερα γκολ.