ΟΦΗ: Σε τρεις ηπείρους οι διεθνείς!

Στον ΟΦΗ αναμένουν την Πέμπτη (9/9) την επιστροφή στις προπονήσεις των διεθνών, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν σε τρεις ηπείρους.

ΟΦΗ: Σε τρεις ηπείρους οι διεθνείς!

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ο Abdul Weiss πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Συρίας στην ήττα με σκορ 1-0 από το Ιράν, ως μια από τις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, αγωνιζόμενος για 74’, ενώ στον αγώνα με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (1-1) ο αμυντικός του ΟΦΗ αγωνίστηκε σ’ ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Ο προπονητής της Εθνικής Καμερούν επέλεξε τον Devis Epassy για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας τόσο στον αγώνα με το Μαλάουι (2-0) όσο και σ’ αυτόν με την Ακτή Ελεφαντοστού (2-1). Έτσι ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έφτασε συνολικά τις τρεις συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Απόστολος Διαμαντής ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας U21 στο φιλικό κόντρα στη Δανία, αλλά και στο επίσημο ματς για τα προκριματικά του Euro 2021 στην Ισλανδία, με το σκορ και των δύο αγώνων να είναι 1-1.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ αγωνίστηκε σ’ όλη τη διάρκεια των παραπάνω αναμετρήσεων, ενώ ο Φροίξος Γρίβας, ο οποίος επίσης εκπροσώπησε την ομάδα μας πέρασε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τους Δανούς. Ήταν μάλιστα ο ποδοσφαιριστής που μοίρασε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ισλανδία».