Πατσατζόγλου:  «Στεναχωρηθήκαμε όλοι με τον Ολυμπιακό»

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη φάση των ομίλων του Champions League αλλά και την πορεία των ομάδων της Κύπρου

Πατσατζόγλου:  «Στεναχωρηθήκαμε όλοι με τον Ολυμπιακό»

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 και μίλησε για τον Ολυμπιακό αλλά και την Ομόνοια και την Ανόρθωση που προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa Conference League.

Για τον Ολυμπιακό: «Στεναχωρηθήκαμε όλοι με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι πανέτοιμος και η ομάδα δεν ήταν. Απ’ εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και καλείται στους ομίλους του Europa League να έχει μια καλή πορεία, αλλά και στο πρωτάθλημα».

Για τις προκρίσεις της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στους ομίλους του Europa Conference League: «Ήμουν στην Κύπρο και είδα τα παιχνίδια των δύο κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη. Ήμουν με φίλους της Ομόνοιας. Η Ομόνοια είναι πολύ καλή φέτος, καλύτερη από πέρσι και με ένα εξαιρετικό προπονητή και μου αρέσει που χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς Κύπριους παίκτες. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και αυτοί οι Κύπριοι σηκώνουν το βάρος της ομάδας. Ένας ποδοσφαιριστής δεν σταματά σε μια πρόκριση ή διάκριση, θέλει διάρκεια και πρέπει αυτό το ταλέντο που έχουν αυτά τα παιδιά να το αξιοποιήσουν. Όσον αφορά την Ανόρθωση, στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν αρκετά καλή και εκεί έχασε τη πρόκριση στο Europa League. Μετά υπήρξε τεράστια βελτίωση και κατάφερε η ομάδα να μπει ομίλους του Europa Conference League. Ο Τιμούρ κάνει πολλή δουλειά. Γνωρίζει την ομάδα απ’ έξω και ανακατωτά».