Ο Τόμας Βατσλίκ για τον τραυματισμό του (pic)

Ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ έκανε ένα ποστάρισμα για τον τραυματισμό του στον αγώνα με αντίπαλο το Βέλγιο

Ο Τόμας Βατσλίκ για τον τραυματισμό του (pic)

Ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ έκανε post όπου και αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του, στον αγώνα με αντίπαλο το Βέλγιο.

«Όσοι είδατε τον αγώνα την Κυριακή προφανώς καταλάβατε ότι δεν τελείωσα το ματς λόγω τραυματισμού. Συμφωνήσαμε με την Εθνική ομάδα πως έπρεπε να επικεντρωθώ στο πως να ανακάμψω. Υπάρχει πόνος αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό. Λυπάμαι που δεν βοήθησα παραπάνω την Εθνική. Το παράξενο είναι πως πρόκειται για τη 2η φορά που με χτυπάει ο Λουκάκου σε αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις βέβαια δεν είχε τέτοια πρόθεση. Θα υποστηρίζω από απόσταση την Εθνική καθώς 'πέταξα' για την Αθήνα το πρωί (7/9). Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά το Σαββατοκύριακο οπότε θα επικεντρωθώ στο να δώσω το παρών και να βοηθήσω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ.