Ολυμπιακός: Η πρώτη προσέγγιση για την ενδεκάδα με Ατρόμητο και Αντβέρπ

Ο Πέδρο Μαρτίνς με την ελπίδα ότι θα γυρίσουν υγιείς οι διεθνείς του Ολυμπιακού, δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο σε σχέση με την Αντβέρπ.

Ολυμπιακός: Η πρώτη προσέγγιση για την ενδεκάδα με Ατρόμητο και Αντβέρπ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται την Παρασκευή (10/9) να κάνει την πρώτη προπόνηση με την παρουσία όλων των διεθνών στον Ρέντη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (12/9, 20.30).

Όλα αυτά βέβαια με την ελπίδα ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός σε Εθνικές ομάδες και να μην εμφανίσει ξανά καρδιοχτύπια τύπου Μαντί, Αγκιμπού και Βατσλίκ.

Την Παρασκευή (10/9) λοιπόν αναμένεται να είναι η πρώτη μέρα που θα γίνει προπόνηση με όλη την ομάδα παρούσα στον Ρέντη και εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς θα αρχίσει να δείχνει και τις διαθέσεις του για το τι έχει στο μυαλό του για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Η αίσθηση που επικρατούσε προτού φύγουν οι διεθνείς για τις Εθνικές ομάδες, ήταν ότι δεν θα είχε πολλές αλλαγές η ενδεκάδα που θα κατέβαζε ο Μαρτίνς με τον Ατρόμητο σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στην Αντβέρπ. Ότι «πάνω-κάτω» θα πήγαινε με ένα συγκεκριμένο σχήμα, κάνοντας το πολύ δύο αλλαγές με το ζόρι.

Μεγάλο ρόλο φυσικά θα έπαιζαν η κατάσταση του Γιώργου Μασούρα που κρίθηκε ανέτοιμος από τον Φαν’τ Σιπ, αλλά είναι διαθέσιμος για τον Ατρόμητο, όπως φυσικά και η κατάσταση που θα επέστρεφαν οι διεθνείς.

Σε γενικές γραμμές ο Μαρτίνς σκοπεύει να βάλει την θεωρητικά πιο «βασική ομάδα» κόντρα στον Ατρόμητο και να μην κρατήσει κάποιους παίκτες στον πάγκο για να τους έχει φρέσκους με την Αντβέρπ. Άλλωστε, στην τριάδα Ατρόμητος (εντός), Αντβέρπ (εντός), Λαμία (εκτός), το ματς στην Φθιώτιδα προσφέρεται για να κάνει περισσότερες αλλαγές.

Με βάση αυτά που γνωρίζαμε λοιπόν πριν από τη διακοπή και αν το ματς με τον Ατρόμητο γινόταν τελικά στις 28 Αυγούστου, ο Μαρτίνς προσανατολιζόταν σε ένα σχήμα με Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρα (εφόσον ήταν καλά), Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, με τον Αγκιμπού και τον Ονιεκούρου να διεκδικούσαν μία θέση. Δεν θα απέχει και πολύ η ενδεκάδα που αναφέραμε από αυτή που θα δούμε την Κυριακή (12/9). Αρκεί φυσικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Βατσλίκ.