Ολυμπιακός: Την γλίτωσε ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε στην Ελλάδα, αφού δεν ήταν στα πλάνα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και στον Ολυμπιακό έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Ολυμπιακός: Την γλίτωσε ο Ελ Αραμπί

Ο αποκλεισμός του Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τα ματς του Μαρόκου με το Σουδάν και με τη Γουινέα είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην πατρίδα του. Ο Βαχίντ Χαλίλζοτζιτς τα είχε… ακούσει από τον Τύπο του Μαρόκου για την επιλογή του να μην καλέσει τον έμπειρο επιθετικό.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς ο αποκλεισμός του Ελ Αραμπί ήρθε σαν… δώρο και ήταν ένας πονοκέφαλος λιγότερος. Ο παίκτης έμεινε στην Ελλάδα δούλεψε υπό τις οδηγίες του προπονητή του, ενώ έπαιξε και στο φιλικό με τον Άρη.

Ο αποκλεισμός του Ελ Αραμπί βγήκε σε καλό τόσο στον ίδιο όσο και στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη τρεις ποδοσφαιριστές στη Γουινέα για τους οποίους ανησυχούν και αγχώνονται πότε θα επιστρέψουν. Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ είναι στη Γουινέα όπου έχει γίνει πραξικόπημα.

Το πότε θα γυρίσουν παραμένει άγνωστο και κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Εάν ο Βόσνιος προπονητής είχε καλέσει τον Ελ Αραμπί στο Μαρόκο τότε θα είχαν έναν λόγο παραπάνω να ανησυχούν. Το πρόβλημα με την εθνική ομάδα του Μαρόκου λύθηκε αργά το βράδυ, αλλά όπως και να 'χει μία ανησυχία θα υπήρχε.