Ολυμπιακός: Οι 3.057 ημέρες του Αβραάμ (vids)

Ο σπουδαίος Αβραάμ Παπαδόπουλος, το γκολ του που χάρισε την ισοπαλία στον Ολυμπιακό και οι 3.057 ημέρες από το τελευταίο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ολυμπιακός: Οι 3.057 ημέρες του Αβραάμ (vids)

Στα 36 προς 37 του χρόνια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μπήκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αμυντικός δεν ξέχασε όλα όσα έχει ζήσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα και δεν είχε την παραμικρή αντίδραση όταν είδε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντενίς.

Ο Αβραάμ σεβάστηκε το παρελθόν του και όσα του έχει προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το γκολ που έβαλε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έστω και σε φιλικό παιχνίδι μας έβαλε στη διαδικασία να ψάξουμε το τελευταίο του γκολ με τον Ολυμπιακό. Αυτό είχε σημειωθεί 3.057 ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου 2013 στο 2-1 επί του Πανιωνίου. Με το δικό του γκολ ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήρε τη νίκησε εκείνο το ματς.

Το τελευταίο του επίσημο γκολ σημειώθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2018 στο 3-2 της Brisbane Roar επί της Perth Glory. Πέρασαν δηλαδή 1.324 ημέρες από το τελευταίο του επίσημο γκολ.

Για τον Αβραάμ δεν σημαίνει τίποτα το τέρμα που σημείωσε σε ένα γήπεδο που έχει ζήσει πολλά. Από την άλλη δείχνει, όμως, τη διαφορετικότητα του χαρακτήρα του και το πείσμα του. Ο Αβραάμ είναι μία ξεχωριστή περίπτωση για τον Ολυμπιακό και το ότι έμεινε στην ομάδα του Πειραιά έγινε πολύ απλά επειδή θεωρεί πως έστω και ελάχιστα ματς μπορεί να βοηθήσει.

Και για όσους γνωρίζουν ο Παπαδόπουλος δουλεύει στον Ρέντη σαν να είναι τα πρώτα του ποδοσφαιρικά χρόνια και στα αποδυτήρια τον σέβονται όλοι χωρίς να χρειαστεί ούτε να φωνάξει, ούτε να επιβάλλει την άποψη του με αγριάδες. Τον σέβονται γιατί είναι ο Αβραάμ ένα γνήσιο παιδί και σωστός επαγγελματίας.

Το τελευταίο επίσημο γκολ του Αβραάμ με τον Ολυμπιακό

Και το γκολ του επί του Άρη