Μαρτίνς: «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, δυνατός ο Άρης» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού μετά το ισόπαλο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη

Μαρτίνς: «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, δυνατός ο Άρης» (vid)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς εκθείασε με δηλώσεις του την ομάδα του Άκη Μάντζιου τονίζοντας πως θα είναι στην κούρσα της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Παράλληλα αναφέρθηκε στην εικόνα των παικτών του και στις απουσίες που είχαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία χρήσιμων συμπερασμάτων και για τους δύο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τις απουσίες: «Ακόμα και με τις απουσίες θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα. Γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα, είναι φρέσκος, δυνατός. Πιστεύω ότι θα είναι στην κούρσα για την διεκδίκηση του τίτλου. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, μας δυσκόλεψε σήμερα. Δεν έχουμε παράπονο από τους παίκτες, αλλά από την απόδοση».

Τα highlights του Άρης - Ολυμπιακός 1-1 (vid)

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος: «Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Τικίνιο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, όπως και ο Ρόνι Λόπες. Είναι παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι παίκτες έμπειροι. Με την άφιξη των παικτών από τις Εθνικές η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Σήμερα είχαμε κάποια προβλήματα. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιχνίδι με τον Άρη, με το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι η εικόνα μας θα είναι αρκετά διαφορετική».