Έφυγαν από τον Ολυμπιακό Ραντζέλοβιτς και Σολδάνο

Παρελθόν αποτελούν για τον Ολυμπιακό οι Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Φράνκο Σολδάνο, οι οποίοι θα μετακομίσουν στην Ισπανία.

Έφυγαν από τον Ολυμπιακό Ραντζέλοβιτς και Σολδάνο

Το θέμα των αποχωρήσεων είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, αφού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και οι οποίοι πρέπει να φύγουν και παιχνίδια να πάρουν στα πόδια τους, αλλά και για να μην είναι φορτωμένο το ρόστερ.

Αρκετό καιρό τώρα προπονείται στον Ρέντη ο Φράνκο Σολδάνο, αφού είχε ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ωστόσο έκανε προπονήσεις με τους "κομμένους" στον Ρέντη και παράλληλα γινόταν προσπάθεια για να βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Αν και υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Αργεντινής τελικά ο Σολδάνο θα μείνει στην Ευρώπη. Ο Αργεντινός φορ αναχωρεί για την Ισπανία και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Segunda Division. Ο 26χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στη Φουενλαμπράδα. Στη συμφωνία που έγινε με τον Ολυμπιακό μπήκε υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 1.8 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που η ισπανική ομάδα πάρει την άνοδο για τη La Liga.

Εκτός από τον Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό αποχωρεί και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ένα παιδί που το στήριξε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και υπήρχαν προσδοκίες, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην καλή πρώτη του σεζόν. Για τον Σέρβο είχαν αναπτυχθεί πολλές φήμες τις τελευταίες ώρες, όμως, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Λεγανές. Και αυτός θα αγωνίζεται στη Segunda Division, ενώ και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει οψιόν αγοράς.