Ο Αστέρας Τρίπολης στη NOVA, ποιοι ανακοινώνουν Cosmote, ο ΠΑΟΚ και η σέντρα στη Super League

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε NOVA, ποιοι ανακοινώνουν Cosmote, με ποιον μιλάει ο ΠΑΟΚ και η έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης στη NOVA, ποιοι ανακοινώνουν Cosmote, ο ΠΑΟΚ και η σέντρα στη Super League

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες όμως τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες, τυπικού χαρακτήρα, λεπτομέρειες και η Nova απέκτησε τα δικαιώματα των αγώνων του Αστέρα Τρίπολης. Την ίδια ώρα, Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός φέρονται να συμφώνησαν με την Cosmote TV ξεπερνώντας τις τελευταίες διαφωνίες που είχαν απομείνει. Πλέον οδεύουμε προς έναρξη του πρωταθλήματος της Super League το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Ο ΠΑΟΚ

Παραμένει ο ΠΑΟΚ χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Συζητά με τη Nova και αναμένονται και γι' αυτόν εξελίξεις.

Η ανακοίνωση της Super League

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, εξελίξεις αναμένονται την Πέμπτη με τη λίγκα να ανακοινώνει: «Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30».

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Για τη συμφωνία του με τη Nova ο Αστέρας Τρίπολης, ανακοίνωσε: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η NOVA ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους όσον αφορά στην αποκλειστική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα Novasports, για τις αγωνιστικές περιόδους 2021/2022 και 2022/2023.

Η NOVA, μέλος του United Group, του κορυφαίου φορέα τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσα από την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το premium αθλητικό περιεχόμενό της.

Η δήλωση Μπροβήλου

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου: "Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη συμφωνία μας με την NOVA. Η πολυετής συνεργασία μας, η οποία για εμάς αποτέλεσε και αποτελεί στρατηγική επιλογή, αφενός επιβεβαιώνει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών και αφετέρου εγγυάται για το τελικό αποτέλεσμα με πολλαπλά και πολυεπίπεδα οφέλη.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δημιουργεί σταθερές συνεργασίες, επιλέγει αξιόπιστους και συνεπείς συνεργάτες και αναπτύσσει δεσμούς επαγγελματικούς, αλλά ασφαλώς και ανθρώπινους.

Η κοινή διαδρομή μας όλα αυτά τα χρόνια με την NOVA βασίστηκε στην προσπάθεια για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και στη φιλοδοξία για συνεχή βελτίωση του αθλήματος. Η νέα μας συνεργασία, λοιπόν, μάς γεμίζει με την ευθύνη και την υποχρέωση να συνεχίσουμε με το ίδιο όραμα».