Super League: Συμφωνία για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου

Η Super League θα ξεκινήσει επιτέλους, με τη σέντρα να συμφωνείται για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Super League: Συμφωνία για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου

Την Τρίτη (31/8) στη Γενική Συνέλευση που διεξήχθη οι ομάδες ξεπέρασαν τους σκοπέλους των τελευταίων εβδομάδων και αποφάσισαν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League στις 11 Σεπτεμβρίου.

Τα θέματα που σχετίζονταν με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση επιλύθηκαν, αφού σε προφορικό επίπεδο υπήρξε σύμπνοια για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, βρέθηκε μία λύση σε μία από τις βασικές διαφωνίες των ελληνικών ομάδων.

Για το τυπικό της υπόθεσης, θα υπάρξει η υπογραφή κάποιων συμβάσεων ενόψει της σέντρας, αλλά και η τροποποίηση του καταστατικού σχετικά με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση.

Την Πέμπτη (2/9) θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση, ώστε να επικυρωθούν και επίσημα οι αποφάσεις της Τρίτης (31/8), συμπεριλαμβανομένης φυσικά και αυτής για σέντρα στις 11/9.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30».