Ολυμπιακός: Έφυγε για τη Λουκέρνη ο Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή του δανεισμού στη Λουκέρνη.

Ολυμπιακός: Έφυγε για τη Λουκέρνη ο Τσούμιτς

Ένα σημαντικό θέμα για τον Ολυμπιακό είναι και οι αποχωρήσεις. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση τους κι εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούν να αποφορτίσουν το ρόστερ τους ειδικά από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Νίκολα Τσούμιτς για τον οποίο έγινε μεγάλη κουβέντα στις αρχές του καλοκαιριού. Επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι μετά τον δανεισμό του στη Σπόρτινγκ Χιχόν με τον Πέδρο Μαρτίνς να του δίνει την ευκαιρία στην προετοιμασία. Είχε κάποιες καλές στιγμές ο Τσούμιτς, αλλά του έλειψε η διάρκεια και δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Για τον Τσούμιτς υπήρξε συμφωνία με τη Λουκέρνη στην οποία και θα συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη σεζόν με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο. Σοβαρό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έδειξε και ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά τελικά δεν προχώρησαν σε συμφωνία οι δύο πλευρές και ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία.

Ο άλλος Σέρβος της παρέας, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ακόμη παραμένει στον σύλλογο. Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωση του. Για τον Ραντζέλοβιτς ακόμη δεν υπάρχει κάτι, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Στο μεταξύ η λύση για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ δόθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.