Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Κινκουέ, ακολουθεί ο μπακ

Ημέρα ανακοινώσεων θα είναι η Δευτέρα (30/8), με τον Κινκουέ της Ίντερ να γίνεται και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού. Τρέχει να κλείσει και τον μπακ με τον Φρεντερίκ Γκιλμπέρ της Άστον Βίλα σε πρώτο πλάνο.

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Κινκουέ, ακολουθεί ο μπακ

Δύο 24ωρα απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και σίγουρα τόσο η Δευτέρα (30/8), όσο και η Τρίτη (31/8) θα είναι πλούσια στο «πάρε-δώσε» του Ολυμπιακού.

Αρχικά την Δευτέρα (30/8) θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ίντερ. Ήρθε στην Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (29/8), πέρασε ιατρικά, έβαλε και την υπογραφή του στο συμβόλαιο και αυτό που απομένει δεν είναι τίποτε άλλο από την επίσημη ανακοίνωση.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η μεταγραφή του Κινκουέ δεν θα είναι η τελευταία. Ο Ολυμπιακός τρέχει τις τελευταίες ώρες για να κλείσει και τον δεξιό μπακ. Το νέο όνομα που έχει βγει από το Σάββατο (28/8) είναι αυτό του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ της Άστον Βίλα.

Ο 26χρονος Γάλλος μπακ που είχε πάει δανεικός τον περασμένο Γενάρη στην Στρασμπούρ για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κένι Λαλά, είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για να αποτελέσει μία έξτρα λύση στα άκρα της άμυνας και κυρίως στα δεξιά.

Σύντομα λοιπόν θα έχουμε εξελίξεις και στο θέμα του δεξιού μπακ για να δούμε τελικά ποιος θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Απέμειναν δύο μέρες και πλέον μετά τις αφίξεις στη χώρα μας των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, θα πάρουν σειρά και οι αποχωρήσεις. Υπάρχουν ακόμα παίκτες στον Ρέντη που δεν υπολογίζονται και δεν έχουν βρει ομάδα.