Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βιτάλ

Ο Ματέους Βιτάλ έφτασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Κυριακής (29/8) στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βιτάλ

Τα ξημερώματα της Κυριακής (29/8) έφτασε στην Ελλάδα ο Ματέους Βιτάλ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος ήρθε με πτήση από το Άμστερνταμ, φτάνοντας στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τη 01:30.

Στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ και θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού που είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν μίλησε με συμπατριώτες του: «Βεβαίως όταν ήμουν στη Βραζιλία είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Μαουρίσιο και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και εγώ στη Βραζιλία παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό».

Για το τι του είπε ο Ζιλμέρτο: «Όταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν στον Παναθηναϊκό τον ακολουθούσα, δεν είχαμε να πούμε πολλά αλλά εγώ τον ακολουθούσα και έβλεπα τι κάνει».

Για το αν είναι έτοιμος και τι να περιμένουν οι φίλαθλοι: «Είμαι έτοιμος, ξέρω τις ευθύνες μου, έχω έρθει για ένα έτος και ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα στη διάρκεια που θα είμαι εδώ».

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία για δανεισμό του από την Κορίνθιανς έχει ήδη ανακοινωθεί.