ΠΑΟΚ: «Πλήγμα» με Ελ Καντουρί!

Έναν μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που υπέστη βαριά θλάση στο πόδι του στον αγώνα με τη Ριέκα στην Κροατία και θα προσπαθήσει να επανέλθει στην 2η αγωνιστική του Conference League κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

ΠΑΟΚ: «Πλήγμα» με Ελ Καντουρί!

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος υπέστη θλάση στη ρεβάνς με τη Ριέκα, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το δεύτερο ματς της φάσης των ομίλων του Conference League, αυτό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, δεν θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Λίνκολν, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Περισσότερα νέα για την κατάσταση των παικτών του, πάντως, θα έχει την Τρίτη (31/8) ο Λουτσέσκου, αφού έχει δώσει ρεπό. Επίσης, θ’ αποφασίσει, αν το προσεχές Σαββατοκύριακο θα δώσει φιλικό.

Από τις προπονήσεις θα απουσιάζουν το επόμενο διάστημα οι διεθνείς Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Σφιντέρσκι, Μιχάι, Πασχαλάκης, Κούτσιας, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, ενώ την Τρίτη (31/8) θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα οι Μίτριτσα, Άκπομ και Σίντκλεϊ.