ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΕΝΚ: Λάζαρος και... ξερό ψωμί!

Σταθερή αξία ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συνεχίζει στο Βέλγιο από εκεί που σταμάτησε στο Ζέεφελντ. Η αρχηγική του παρουσία αποτελεί σημείο αναφοράς εντός ομάδας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΕΝΚ: Λάζαρος και... ξερό ψωμί!

Άνετα θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει μία εικόνα και στο Γκενκ, λες και βρίσκεται χρόνια στον Ολυμπιακό.

Οπαδός από μικρό παιδί ήταν των «ερυθρολεύκων» και είναι λογικό να βλέπει τον Ολυμπιακό με άλλο... μάτι.

Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχει μία αρχηγική παρουσία εντός αποδυτηρίων, αλλά και εντός αγωνιστικών χώρων.

Στην πρώτη προπόνηση επί βελγικού εδάφους με κάποιες κινήσεις του με τα χέρια καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του, άλλες φορές χρειαζόταν να φωνάξει και λίγο πιο δυνατά, πάντοτε όμως στα όρια της αρχηγικής αύρας που βγάζει με την παρουσία του σε κάθε προπόνηση.

Ο Χριστοδουλόπουλος αποτελεί μία σταθερή αξία και μοιάζει με μεταγραφή που είναι σίγουρα λεφτά στην τράπεζα. Το απέδειξε στο Ζέεφελντ, το απέδειξε το προηγούμενο διάστημα στον Ρέντη, το αποδεικνύει και τώρα στο Γκενκ.

Εκείνο επίσης που έχει πολύ μεγάλη σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο Λάζαρος δείχνει – για την εποχή – σε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Σαν να ξεκίνησε δηλαδή προετοιμασία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις 15 Ιουνίου. Δεν φαίνεται με λίγα λόγια ότι μπήκε στις προπονήσεις την 1η Ιουλίου.