ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΕΝΚ: Παίζει με Ολυμπιακό και προσφέρει... ουζάκι η Τες Σπορ Τεσέντερλο!

Αφίσα έβγαλε η βελγική ομάδα για να διαφημίσει το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που είναι γιορτή για την πόλη και θα έχει πολύ πλούσιο ελληνικό μπουφέ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΕΝΚ: Παίζει με Ολυμπιακό και προσφέρει... ουζάκι η Τες Σπορ Τεσέντερλο!

Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο η Τες Σπορ Τεσέντερλο αποφάσισε να διαφημίσει στους κατοίκους της πόλης Τεσέντερλο το αποψινό φιλικό με τον Ολυμπιακό (8.00μμ, Novasports 2).

Έφτιαξε μία αφίσα μέσω της οποίας προσκαλεί ακόμα και τους Έλληνες ομογενείς να βρεθούν στο 4 χιλιάδων γήπεδό της για να παρακολουθήσουν από κοντά την ημιεπαγγελματική βελγική ομάδα κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε τους φιλαθλους, δεν θα έχει μόνο τις κλασικές καντίνες με τα χοτ ντογκ και τις μπύρες.

Με 35 ευρώ θα προσφέρει όχι μόνο το εισιτήριο του αγώνα, αλλά και πλούσιο ελληνικό φαγητό που θα φτιαχτεί ειδικά για τους “καλεσμένους” του σημερινού φιλικού.

Τι θα περιλαμβάνει; Μεζέδες, σουβλάκια, τζατζίκι, πατάτες και... ουζάκι!

Στο μεταξύ, στην αφίσα έκαναν κάποια μικρολαθάκια. Εντάξει, είναι μία ομάδα σχεδόν ερασιτεχνική και συγχωρείται. Είχε στις φωτογραφίες τους Προτό, Ζιλέ, Οφόε και Ένγκελς.

Μόνο ο Ένγκελς θα δώσει όμως το “παρών”, καθώς οι Προτό και Ζιλέ αποτελούν ήδη παρελθόν και ο Οφόε αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.