Ανακοίνωσε τον Γκεστέντε ο Παναιτωλικός!

Την απόκτηση του 32χρονου (γαλλοθρεμένου) επιθετικού από το Μπενίν, Ρούντι Γκεστέντε, ανακοίνωσε, επίσημα, ο Παναιτωλικός. 

Ανακοίνωσε τον Γκεστέντε ο Παναιτωλικός!

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρούντι Γκεστέντε ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός!

Ο, 32χρονος (γεννημένος στη Γαλλία), διεθνής με το Μπενίν, επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την (Αυστραλιανή) Μέλμπουρν Βίκτορι υπέγραψε συμβόλαιο μονετούς διάρκειας.

Ο Γκεστέντε έχει καταγράψει συνολικά 178 συμμετοχές στην Championship και 51 στην Premier League με τις φανέλες των Μπλάκμπερν, Κάρντιφ, Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο, αλλά και στη Γαλλία με τις Μετς (απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα του) και Κάννες.

Τελευταία του ομάδα ήταν εκείνη από τους Αντίποδες, από την οποία έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τον Γκεστέντε, ακολουθεί η μεταγραφή του Ιταλού μέσου, Ιβάν Βαρόνε, ο οποίος είναι μια ανάσα από το να υπογράψει το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Ο Ρούντι Γκεστέντε (Rudy Gestede) υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας ενός χρόνου. Γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1988 στη Γαλλία και αγωνίστηκε στη Μετς και τις Κάνες. Συνέχισε στην Κάρντιφ, τη Μπλάκμπερν, την Άστον Βίλα και τη Μίντλεσμπρο. Τελευταία του ομάδα ήταν η Βίκτορι Μελβούρνης. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική U21 της Γαλλίας και την Εθνικής Ανδρών του Μπενίν απ’ όπου κατάγεται.

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους».