Αστέρας Τρίπολης: Υπογράφει με τη Nova για δύο χρόνια

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία των διαπραγματεύσεων του Αστέρα Τρίπολης με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης διετίας στο ελληνικό πρωτάθλημα

Αστέρας Τρίπολης: Υπογράφει με τη Nova για δύο χρόνια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του.

Οι Αρκάδες τα έχουν βρει σε όλα με τη Nova και αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψουν θα έχει διάρκεια 2 χρόνων.

Οι υπογραφές για την επισημοποίηση της συγκεκριμένης συμφωνίας δεν έχουν πέσει ακόμα, κάτι ωστόσο που πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Ένα πρόβλημα λιγότερο για την έναρξη της φετινής Super League και πλέον αυτό που απομένει είναι να υπάρξει οριστική συμφωνία και των υπολοίπων «5» (Βόλος, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) με την Cosmote TV, με το «σημείο τριβής» των τελευταίων ημερών σε αυτή τη συζήτηση να αφορά τη διάρκεια της συμφωνίας.

Οι πέντε ομάδες θέλουν δέσμευση για δύο χρόνια και μένει να φανεί εάν θα καταφέρουν να πάρουν αυτό που ζητούν από την Cosmote TV.