ΟΦΗ: Κερδίζει χρόνο ο Τοράλ

Ο 26χρονος Ισπανός μέσος του ΟΦΗ, Νταβίντ Τοράλ, είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που... χαίρεται για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

ΟΦΗ: Κερδίζει χρόνο ο Τοράλ

Αν υπάρχει ένας παίκτης που επιχαίρει για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, αυτός είναι ο Νταβίντ Τοράλ. Ο 26χρονος χαφ του ΟΦΗ που είχε την ατυχία να χτυπήσει μόλις στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με την νέα του ομάδα στις 24 Ιουλίου κόντρας την Βέστερλο, υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού, που συνεπάγεται απουσία έξι εβδομάδων από την αγωνιστική δράση. Αυτό σήμαινε πως θα απουσίαζε σίγουρα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με την αναβολή ωστόσο να οδηγεί την πρεμιέρα στην καλύτερη περίπτωση στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ισπανός μέσος είναι πολύ πιθανό πλέον να προλάβει και να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Χαριλάου. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν προτίθεται να ρισκάρει οτιδήποτε έχει να κάνει με την επάνοδο του ποδοσφαιριστή στην αγωνιστική δράση, οπότε αν δεν προλάβει οριακά το ματς στη Θεσσαλονίκη, τότε θα είναι σε θέση να ντεμπουτάρει στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΚ.