Ολυμπιακός: Τα ψέματα τελειώσαν...

Ποιοι ήρθαν για να μείνουν αλλά και να... φύγουν.

Ολυμπιακός: Τα ψέματα τελειώσαν...

Από χθες ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του στο Βέλγιο με... θέα τα προκριματικά του Europa League. Με 28 παίκτες ήρθε ο Μαρτίνς στο Γκενκ, θα ενσωματωθεί και ο Μεριά, οπότε φτάνουμε τους 29, θα έρθουν και οι Ιρανοί και μένει να φανεί τι θα γίνει και με τον Αχμέντ Χασάν αλλά και τους χαφ (Γουίλιαν Αράο, Μπαρέιρο).

Ας μην κοροϊδευόμαστε όμως. Όσοι ανέβηκαν στο Γκενκ δεν σημαίνει ότι υπολογίζονται από τον Μαρτίνς. Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που αφουγκράζονται και τη γενικότερη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα για το αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνεχίσουν στο Λιμάνι ή όχι.

Για παράδειγμα οι Τζούρτζεβιτς, Πάρντο και Ένγκελς δεν ήρθαν για να μείνουν, αλλά γιατί δεν γινόταν διαφορετικά. Δεν υπήρχε νόημα να τους άφηνε ο Μαρτίνς στην Αθήνα να κάνουν με τους «κομμένους».

Πρέπει να βγαίνουν και οι προπονήσεις. Κάποιοι ποδοσφαιριστές επίσης υπολογίζονται μόνο για τα... οικογενειακά διπλά! Κι αυτό είναι κάτι που θα διαπιστώσετε όχι φυσικά στο σημερινό φιλικό στο Βέλγιο, αλλά από αύριο και στο έξης.

Αυτοί που ήρθαν στο Βέλγιο για να μείνουν είναι λίγο - πολύ γνωστοί. Οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπντελαουί (;), Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μασούρας, Μιράντα, Ποντένσε, Σκαφιδάς, Τσιμίκας, Τζολάκης και Βρουσάι.

Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν ακόμα σίγουροι θέση στο ρόστερ. Ακόμα και οι Ρομαό - Βούκοβιτς που τα πηγαίνουν περίφημα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.