Αχμέντ Χασάν: Η δοκιμή για Μπρατισλάβα και η σοβαρή πρόταση που δεν έχει έρθει ακόμα

Ο Αχμέντ Χασάν θα δοκιμάσει την Δευτέρα (23/8) το πόδι του στην προπόνηση ενόψει Μπρατισλάβας και την ίδια στιγμή μπαίνουμε σε εβδομάδα για το αν θα έρθει τελικά σοβαρή πρόταση για τον «Φαραώ».

Αχμέντ Χασάν: Η δοκιμή για Μπρατισλάβα και η σοβαρή πρόταση που δεν έχει έρθει ακόμα

Δεν είναι μόνο ο Ρούμπεν Σεμέδο που έχει σοβαρές πιθανότητες να πωληθεί (σ.σ. και εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει). Και ο Αχμέντ Χασάν δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Βέβαια, για να τεθεί θέμα αποχώρησής του, θα πρέπει πρωτίστως να έρθει και κάποια προσφορά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι άξιο συζήτησης και αναφοράς για τον «Φαραώ».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Χασάν που ήταν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά μετά το χαμένο πέναλτι στην Βουλγαρία με την Λουντογκόρετς, στάθηκε άτυχος παραμονή του αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση τραυματίστηκε και δεν έπαιξε με τους Σλοβάκους.

Μάλιστα, εκφράστηκαν φόβοι ότι θα έχανε και τον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας (26/8), αλλά μέρα με τη μέρα παρουσίαζε βελτίωση και την Δευτέρα (23/8) θα δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση για να δει αν υπάρχουν τελικά ελπίδες να μπει στο αεροπλάνο για Σλοβακία.

Ο Μαρτίνς θα τον ήθελε οπωσδήποτε στον επαναληπτικό, έτσι ώστε να μην πάει με μοναδικό επιθετικό τον Ελ Αραμπί. Κι επειδή, πολλοί μπορεί να ισχυρίζεστε ότι το 3-0 του πρώτου αγώνα εξασφαλίζει μία ηρεμία στον Ολυμπιακό, αυτό είναι κάτι που δεν θέλει να το ακούει με τίποτα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ναι μεν αναμένεται να κάνει λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά θέλει να έχει και αρκετά «όπλα» στον πάγκο, όπως π.χ. τον Χασάν.

Το αν θα βρίσκεται την 1η Σεπτεμβρίου στο ρόστερ είναι μία άλλη κουβέντα και θα εξαρτηθεί από το αν θα έρθει μία ικανοποιητική προσφορά μέσα στην εβδομάδα ή όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.