Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 4-1: Οι νεοαποκτηθέντες έκαναν την διαφορά (highlights)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης και συνέτριψε σε φιλικό αγώνα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1.

 

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 4-1: Οι νεοαποκτηθέντες έκαναν την διαφορά (highlights)

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης και συνέτριψε σε φιλικό αγώνα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1. Στο συγκεκριμένο ματς ο τεχνικός Άκης Μάντζιος είχε στη διάθεσή του και τους νεοαποκτηθέντες Καμαρά, Ιτούρμπε, Ντένις, Φαμπιάνο, Χαΐροβιτς, Εντιαγέ και Λουμόρ.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38’ με εκπληκτικό βολέ του Αμπουμπακάρ Καμαρά και στο 44’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Φαμπιάνο από σέντρα του Σάσα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Σάλιακας μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν τρία τα τέρματά τους στο 54’ με σουτ του Ματέο Γκαρσία, μετά από σέντρα του Καμαρά. Στο 61’ ένα άλλο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ιτούρμπε, χρίστηκε σκόρερ και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Οι Γιαννιώτες στο 65’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Κάργα. Ο τελευταίος στο 68’ αποβλήθηκε για αντιαθλητικό φάουλ στον Ιτούρμπε.

ΑΡΗΣ: Ντένις (80’ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (84’ Μαρμαρίδης), Λουμόρ (75’ Ματίγια), Μπεναλουάν (75’ Σάκιτς), Φαμπιάνο (57’ λ.τ. Ασλανίδης), Εντιαγέ (70’ Τζέγκο), Σάσα, Μαντσίνι (84’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (53’ Ιτούρμπε), Γκαρσία (80’ Ντουάρτε), Καμαρά (70’ Χαΐροβιτς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας (88' Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι (88' Λώλος), Καραχάλιος (79’ Σιόντης), Ντομίνγκεζ, Μέντεζ, Κόντε (71’ Παντελάκης), Περέα.