Ολυμπιακός: Δύσκολα θα αλλάξει το πλάνο για δεξί μπακ

Ο Κένι Λαλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι μπορεί να ποντάρει πάνω του ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δύσκολα θα αλλάξει το πλάνο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Δύσκολα θα αλλάξει το πλάνο για δεξί μπακ

Ο Κένι Λαλά πήρε την Πέμπτη (19/8) την ευκαιρία του κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μάλιστα, ειδικά στο ξεκίνημα ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου, καθώς συνεργαζόταν άψογα με τους Αγκιμπού και Μασούρα, ενώ σε μία αντεπίθεση - φωτιά του Βάις, ήρθε «σαν από μηχανής θεός» και «καθάρισε» τον Σλοβάκο, προτού φτάσει απέναντι από τον Βατσλίκ.

Από το 23’ και μετά, όμως, στο πολύ καλό διάστημα δηλαδή του Ολυμπιακού, ο Γάλλος δεν είχε το ίδιο τέμπο με τους συμπαίκτες του. Ίσως επειδή δεν είχε τόσο πολλή δουλειά ανασταλτικά, ενώ και η μπάλα είχε αρχίσει να περνάει πολύ από την απέναντι πλευρά στο δημιουργικό σκέλος.

Ο Λαλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι μπορεί να ποντάρει πάνω του ο Ολυμπιακός για την φετινή σεζόν. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και μέρες έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν για ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση των δύο άκρων της άμυνας. Δεν είναι μόνο ο αριστερός μπακ στο προσκήνιο, αλλά αναζητείται παίκτης και στα δεξιά.

Το γεγονός ότι έβγαλε έναν τρόπον τινά σφυγμό ο Κένι Λαλά απέναντι στην Σλόβαν, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για παίκτη. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ότι υπάρχει αλλαγή πλάνων για το δεξί άκρο της άμυνας. Όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.