Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ: Φιλικό στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» το Σάββατο (21/8)

Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ έκλεισαν φιλικό αγώνα για το Σάββατο (21/8) στο γήπεδο της Καλλιθέας στο «Γρηγόρης Λαμπράκης». 

Απόλλων Σμύρνης  - ΟΦΗ: Φιλικό στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» το Σάββατο (21/8)

Στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 18:00 το φιλικό του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ το Σάββατο (21/8), θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Έναν ακόμα φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο, 21/8/2021.

Στο γήπεδο της Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Η είσοδος -για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- επιτρέπεται σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης (του τελευταίου εξαμήνου), αρνητικό μοριακό τεστ (72 ωρών) ή rapid τεστ (48 ωρών) – (self tests δεν γίνονται δεκτά).

Για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο».

Στα αγωνιστικά τώρα του ΟΦΗ, ο Βάτερμαν είναι καλύτερα και πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (18/8).

«Με τον Boy Waterman να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (18/8) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας, παιχνίδι μικρών σχέσεων, άσκηση κατοχής μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν επίσης ο Adil Nabi με τον Adrian Sardinero, ενώ ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης ακολούθησαν οι Jonathan De Guzman, Miguel Mellado, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης και Vahid Selimovic, με τον Jon Toral να συνεχίζει θεραπεία.

Οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (19/8), στις 08:00 το πρωί», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.