Μίλαν – Παναθηναϊκός 2-1: Ζιρού και Ιωαννίδης τα έκαναν όλα (highlights)

Η Μίλαν κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό, με τον Ζιρού να σκοράρει δύο φορές ενώ ο Γάλλος είχε και δοκάρι. Ο Ιωαννίδης στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μίλαν – Παναθηναϊκός 2-1: Ζιρού και Ιωαννίδης τα έκαναν όλα (highlights)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην Ιταλία από τη Μίλαν με 2-1. Για τους Ιταλούς, ένας Γάλλος έκανε όλη τη δουλειά. Ο λόγος για τον έμπειρο φορ Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τσέλσι. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και είχε ένα δοκάρι στην επανάληψη, προκαλώντας προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Για τους «πράσινους» ο Ιωαννίδης στο 77ο λεπτό σκόραρε και μείωσε σε 2-1.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά βρίσκονταν οι Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ και Κώτσιρας. Δυάδα στο κέντρο ήταν οι Αλεξανδρόπουλος- Ρούμπεν Πέρεθ και τριάδα πίσω από τον Μακέντα, οι Βιγιαφάνιες (αριστερά), Μαουρίσιο (πίσω από τον Ιταλό φορ) και Χατζηγιοβάνης στα δεξιά.

Μίλαν: Μανιάν (71' Ταταρουσάνου) Καλάμπρια (71' Καλούλου) Κιάερ (62' Μαλντίνι), Τομόρι (62' Ντίας), Ερναντές (72' Καστιγιέχο) Σαλεμάκερς (72' Μπαλό - Τουρέ) Κρούνιτς (83' Καπόνε), Τονάλι (62' Ρομανιόλι), Λεάο (62' Μπενασέρ), Ζιρού (62' Πομπέγκα), Ρέμπιτς (62' Γκάμπια).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης(85΄ Ξενόπουλος), Κώτσιρας(76΄ Σάντσες), Σιδεράς, Βέλεθ (85΄ Σάρλια), Χουάνκαρ(86΄Χατζηθεοδωρίδης), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος(66΄Αϊτόρ), Μαουρίσιο(76΄ Καρλίτος) , Βιγιαφάνιες(46΄ Αγιούμπ), Χατζηγιοβάνης (46΄ Ενγκμπακοτό), Μακέντα (46΄ Ιωαννίδης).