ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Αμραμπάτ!

Στην Αθήνα έφτασε απόψε (14/8) ο Νορντίν Αμραμπάτ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Αμραμπάτ!

Στην Αθήνα ταξίδεψε απόψε ο Νορντίν Αμραμπάτ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Τον ποδοσφαιριστή παρέλαβε για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» στο αεροδρόμιο ο διερμηνέας της ΠΑΕ, Πάνος Αναστασόπουλος.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο ο 34χρονος Μαροκινός στράικερ θα υπογράψει αφότου περάσει με επιτυχία και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κάτι που λογικά θα γίνει από την προσεχή Δευτέρα.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, μετρώντας 7 γκολ και 3 ασίστ σε 34 συμμετοχές.

Καίριο ρόλο στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ φέρεται να διαδραμάτισε ο προπονητής της εθνικής του Μαρόκο, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ο οποίος του διαμήνυσε ότι για να συμμετάσχει στο Μουντιάλ του Κατάρ θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πέρα από την Αλ Νασρ, ο Αμραμπάτ έχει διαγράψει πλούσια καριέρα με θητεία μεταξύ άλλων σε Φένλο, Αϊντχοφεν, Καϊσερίσπορ, Γαλατασαράι, Μάλαγα, Γουότφορντ και Λεγανές.