Ολυμπιακός: Η επόμενη μέρα της ομιλίας του Μαρινάκη και ο Σεμέδο

Ποια είναι η επόμενη μέρα της ομιλίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη, πως έχει λειτουργήσει στο εσωτερικό του Ολυμπιακού και τι γίνεται με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ολυμπιακός: Η επόμενη μέρα της ομιλίας του Μαρινάκη και ο Σεμέδο

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League δεν ήταν μία απλή ιστορία για τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα σοκ για τους Πειραιώτες και ειδικά το γεγονός πως αυτός ήρθε στον γ' προκριματικό γύρου και από μία ομάδα που ήταν του χεριού του.

Ολυμπιακός: Εκτός λίστας ο Σεμέδο, μέσα ο Κρίστινσον

Η ζωή συνεχίζεται για τους Πειραιώτες και οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και την επόμενη ημέρα. Την Πέμπτη πήγε στον Ρέντη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρος στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα και στο τι περιμένει να δει και ο ίδιος.

Η παρουσία του τάραξε τα ήρεμα λιμνάζοντα νερά του Ρέντη και σε πρώτη φάση δείχνει να έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έδωσαν το σύνθημα μία ημέρα μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ξεκαθάρισαν πως προχωρούν ενωμένοι σαν γροθιά και στραμμένο το βλέμμα τους στα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειχναν σαν να είχαν ανάγκη ένα ταρακούνημα. Μία ημέρα μετά την ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού και από τον Ρέντη βγαίνει ένα κλίμα συσπείρωσης και αποφασιστικότητας για τη συνέχεια. Φυσικά όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν στον αγωνιστικό χώρο και στα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Μία ημέρα μετά την επίσκεψη του προέδρου του Ολυμπιακού, όμως ο Ρούμπεν Σεμέδο έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Σας είχαμε προϊδεάσει στο "ΦΩΣ" τι θα συμβεί με τον Πορτογάλο που είναι εκτός πλάνων για τα ματς με τη Σλόβας Μπρατισλάβας. Για τον Σεμέδο ο μάνατζερ του βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Πλέον ο παίκτης μπήκε σε transfer list και όπως γίνεται κατανοητό αυτό αλλάζει και τα δεδομένα στο θέμα της μεταγραφή τους. ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βρει μία καλή πρόταση για να δώσει τον Σεμέδο και στη χειρότερη των περιπτώσεων υπάρχει η λύση του δανεισμού.