Ολυμπιακός: Εκτός λίστας ο Σεμέδο, μέσα ο Κρίστινσον

Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Ρούμπεν Σεμέδο να μένει εκτός και τη θέση του να παίρνει ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Ολυμπιακός: Εκτός λίστας ο Σεμέδο, μέσα ο Κρίστινσον

Από την πρώτη στιγμή το "ΦΩΣ" σας μετέφερε το κλίμα που υπήρχε στον Ολυμπιακό και αυτό ήθελε πρόκριση στους ομίλους του Europa League και πωλήσεις. Σεμέδο, Χασάν, Σισέ και Καμαρά είναι τα ονόματα που σας γράψαμε και για τα οποία αναμένεται να έρθουν προτάσεις.

Η επιβεβαίωση ήρθε με τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του και τώρα από τη λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα τον Ρούμπεν Σεμέδο και φυσικά αυτό σημαίνει πως είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πληρώνει το μάρμαρο του αποκλεισμού από τη Λουντογκόρετς.

Τη θέση του πήρε ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος είχε βγει για να μπει ο Χένρι Ονιεκούρου. Κανονικά είναι στη λίστα ο Νιγηριανός εξτρέμ, ενώ μέσα είναι ο Τικίνιο που θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική της τιμωρίας του και οι Χασάν, Σισέ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός μέχρι την παραμονή του αγώνα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στη λίστα.

Αναλυτικά η λίστα για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας…

Λίστα Α

Ανδρούτσος

Αποστολόπουλος

Ουσεϊνού Μπα

Μπουχαλάκης

Μαντί Καμαρά

Αγκιμπού Καμαρά

Ελ Αραμπί

Κρίστινσον

Κούντε

Λαλά

Μάρκοβιτς

Μασούρας

Χασάν

Εμβιλά

Ονιεκουρού

Παπασταθόπουλος

Ραντζέλοβιτς

Ρέαμπτσιουκ

Σισέ

Τικίνιο

Τζολάκης

Βατσλίκ

Βαλμπουενά

Βρουσάι

Λίστα Β

Καραργύρης

Κασέμι

Λιάτσος

Νικόλης

Ντόι

Σαπουντζής

Σουρλής

Σταμούλης