Άρης – Λάρισα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης και η Λάρισα αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα

Άρης – Λάρισα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Με αρκετά νέα πρόσωπα αγωνίστηκε ο Άρης στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην ΑΕ Λάρισας, στο οποίο οι ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Από τους γηπεδούχους έλλειπε ο ρυθμός, η ταχύτητα και φυσικά το γκολ. Αντίθετα οι Θεσσαλοί ήταν καλοί στο πρώτο μέρος και άφησαν αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. Στο 3’ σουτ του Γιάκου δεν ανησύχησε τον Σιαμπάνη, ενώ στο 20’ γύρισμα του Μαντσίνι μπλόκαρε την μπάλα ο Θεοδωρόπουλος. Στο 42’ σουτ του Ακούνια, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Γιάκος από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66’ σουτ του Μάνου έφυγε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Νέα ευκαιρία είχαν οι Θεσσαλονικείς στο 77’. Ο Εντιαγέ βρήκε τον Μπερτόγλιο και αυτός τον Γκάμα που έκανε μάλλον σέντρα για τον Ντουάρτε, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε τη μπάλα. Στο 82’ βολέ του Ντουάρτε, έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ Σουλούκος, ενώ και στο 88’ σουτ του Εντιαγέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Άγγελος Αγγελάκης με βοηθούς τους Πέτρο Πάτρα και Ηλία Παπαδόπουλο.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ασλανίδης, Ματίγια, Τζέγκο, Μπρούνο, Χαΐροβιτς, Γκαρσία, Μαντσίνι.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Δεληζήσης, Μάνος, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν, Γκάμα, Ντένις, Φαμπιάνο, Ντουάρτε, Μαρμαρίδης.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Α. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ηλιάδης, Πατράλης, Κοτσιανούλης (35’ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος, Συμελίδης, Γλυνός, Ακούνια, Μαΐδανός.

Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κολομπίνο, Σουλούκος, Θεολόγου, Κούστα, Γκοτζαμανίδης, Μαυρίας, Χαλάτσης, Ζησούλης, Δάκτυλος.