ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-1: Σεφτέ με ανατροπή, ανακοίνωσε Στάρτζεον η Ρακόβ (vid)

Ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο στον μικρό τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργάνωσε ο Βόλος, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-1: Σεφτέ με ανατροπή, ανακοίνωσε Στάρτζεον η Ρακόβ (vid)

Στο ΕΑΚ του Βόλου, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 46’ με τον Κωτσόπουλο μετά την πάσα του Μουνίθ αλλά οι Κρητικοί πήραν τη νίκη με δύο γκολ στο τέλος. Ο Μπαλογιάννης αρχικά ισοφάρισε στο 89’ με εκτέλεση φάουλ και στις καθυστερήσεις ο Φαν Ντάινεν έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Ηρακλείου ενώ είχε προηγηθεί κεφαλιά του Βούρου στο δοκάρι.

Πρώτη νίκη στα φιλικά για τον ΟΦΗ με ανατροπή, σε έναν αγώνα βέβαια όπου και οι δυο ομάδες προβλημάτισαν για ακόμη μία φορά.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Ουές, Διαμαντή, Γιαννούλη, Λυμπεράκη στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τον Μεγιάδο αμυντικό χαφ, τους Μπαλογιάννη, Νέιρα κεντρικά χαφ, τους Σαρδινέρο, Γρίβα στα άκρα και τον Καστάνιος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ανχελ Λόπεθ ξεκίνησε με τον Πίριτς στο τέρμα, τους Νταβιώτη, Χατζηισαΐα, Μαυρομάτη, Καστελιάνος στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Νάτσο, Σάλομον στο κέντρο, τους Πισάνο, Καρτάλη στα άκρα και τον Μουνίθ πίσω από τον Κωτσόπουλο, ο οποίος ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Στάρτζεον στην Πολωνική Ρακόβ, με τον Πορτογάλο άσο να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πέρσι τον πήρε ο ΟΦΗ από την Ξάνθη.