Άρης: Πολύ κοντά σε μεταγραφική «βόμβα» με Αμπουμπακάρ Καμαρά

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη. Ρεκόρ μεταγραφής στους «κίτρινους» εφόσον πραγματοποιηθεί, διαβάστε το ποσό.

Άρης: Πολύ κοντά σε μεταγραφική «βόμβα» με Αμπουμπακάρ Καμαρά

Μια... ανάσα από την πραγματοποίηση της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του βρίσκεται ο Άρης, καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο διοικητικός επικεφαλής του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Λονδίνο και φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες της Φούλαμ για τη μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού στον Άρη.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Καρυπίδης μετέβη στη βρετανική πρωτεύουσα αποκλειστικά γι' αυτό τον σκοπό και όπως όλα δείχνουν το ταξίδι του στέφθηκε με επιτυχία.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρόκειται για την πιο ακριβή κίνηση ενίσχυσης στην ιστορία του Άρη, δεδομένου ότι οι πληροφορίες θέλουν τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να κλείνει στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν για τον Άρη, ο παίκτης θα ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Μαυριτανός επιθετικός έπαιξε ως δανεικός στη γαλλική Ντιζόν, όπου κατέγραψε 25 συμμετοχές και 2 γκολ σε 1.146 αγωνιστικά λεπτά.