ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τη Νόριτς για Τζόλη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετακίνηση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, καθώς ο ΠΑΟΚ φέρεται να αποδέχτηκε τη νέα πρόταση της αγγλικής ομάδας έναντι 13,5 εκατομμυρίων ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τη Νόριτς για Τζόλη

Με τα χρώματα της Νόριτς, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Τζόλης.

Η αγγλική ομάδα επέστρεψε με νέα πρόταση για την απόκτηση του παίκτη από τον ΠΑΟΚ έναντι 13,5 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία φέρεται να αποδέχτηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αναλυτικότερα, η προσφορά ήταν για 11 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα 2,5 εκατομμύρια ευρώ με την μορφή μπόνους, ενώ η ελληνική ομάδα κρατάει μάλιστα και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή που θα φτάνει το 17,5%.

Όσον αφορά το ποσό του μπόνους, αυτό φαίνεται να σχετίζεται με στόχους όπως η παραμονή της αγγλικής ομάδας στην Premier League και ενώ έπειτα από αυτή την εξέλιξη, αυτό που απομένει πλέον είναι να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια ανάμεσα στους δύο συλλόγους ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη.

Ο τελευταίος αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο σε 46 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και μέτρησε 16 γκολ και 10 ασίστ, ενώ στα «καναρίνια» θα βρει πλέον έναν άλλο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος είχε κάνει ανάλογο… δρομολόγιο τον περασμένο Γενάρη.