«Πάει Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν»

Σύμφωνα με την «Diario de Noticias» οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρολεύκων» με την Μπράγκα βρίσκονται σε ένα σημείο που εκτιμούν πώς ο Αιγύπτιος θα καταλήξει στον Πειραιά.

«Πάει Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και μία εβδομάδα με την Μπράγκα για την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αποτελεί τούτη τη στιγμή τη «Νο1» επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «Diario de Noticias», ο Αιγύπτιος φορ οδεύει προς Πειραιά, καθώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Ο 25χρονος επιθετικός που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή Άμπελ Φερέιρα, δεν ήθελε και ο ίδιος να μείνει στην Μπράγκα για να είναι ο τρίτος φορ της ομάδας.

Ο Χασάν (ή «Κόκα») που έχει συνεργαστεί μία χρονιά με τον Μαρτίνς στην Ρίο Άβε (2014-15), είναι πολύ θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού.

Κατά συνέπεια, αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο μέτωπο, με τις πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία να κάνουν λόγο για μία υπόθεση που θα έχει αίσιο τέλος για τους «ερυθρόλευκους».