Χασάν: Το «ιατρικό λάθος» δεν τον έστειλε στην Μπενφίκα!

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 25χρονου Αιγύπτιου φορ, Αχμέντ Χασάν (ή “Κόκα”), ο οποίος λίγο έλειψε να γίνει κάτοικος Ντα Λουζ το καλοκαίρι του 2015. Όμως, το ιατρικό τιμ της Μπενφίκα τα έκανε μούσκεμα και ο παίκτης πήγε στην Μπράγκα.

Χασάν: Το «ιατρικό λάθος» δεν τον έστειλε στην Μπενφίκα!

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια... Ειδικά σε ποδοσφαιριστές από ένα ιατρικό λάθος, μπορεί να υπάρξουν ένα σωρό ανατροπές.

Το fosonline.gr σάς αποκαλύπτει μία άγνωστη ιστορία για τον 25χρονο Αιγύπτιο Αχμέντ Χασάν (ή «Κόκα» όπως είναι το ψευδώνυμό του), ο οποίος έχει μπει στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες συζητήσεις με την Μπράγκα για την απόκτησή του. Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Χασάν το καλοκαίρι του 2015 είχε φτάσει μία ανάσα από την Μπενφίκα. Η Ρίο Άβε τα είχε βρει σε όλα με τους «Αετούς», ο παίκτης επίσης, αλλά το ιατρικό επιτελείο της Μπενφίκα ήταν αυτό που «έκοψε» ουσιαστικά τη μεταγραφή!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, είχε κυκλοφορήσει μία φήμη ότι ο Χασάν αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα με την καρδιά του και τον ενημέρωσαν οι γιατροί της Μπενφίκα ότι ίσως χρειαζόταν να κάνει μία... επέμβαση!

Η ουσία είναι ότι η Μπενφίκα έκανε πίσω, ο παίκτης έμεινε για λίγες μέρες στην Ρίο Άβε που αρνήθηκε κατηγορηματικά τα περί καρδιακών προβλημάτων και στις 26 Αυγούστου 2015 τον πούλησε στην Μπράγκα για να τον κάνει δικό της.

Το φοβερό είναι ότι εκείνη τη σεζόν με την Μπράγκα έκανε την καλύτερή του χρονιά με 15 γκολ σε 46 παιχνίδια! Η πολύ καλή του παρουσία στους «αρσεναλίστας» προκάλεσε αρνητικά σχόλια για το ιατρικό τιμ της Μπενφίκα, καθώς πλέον όλοι είχαν να λένε για το «ιατρικό λάθος» των «αετών» της Λισσαβώνας!