«Έρχεται σήμερα ο Μεριά στην Ελλάδα»

Οι Τυνήσιοι «στέλνουν» εντός της ημέρας τον συμπατριώτη τους προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

«Έρχεται σήμερα ο Μεριά στην Ελλάδα»

Στην Ελλάδα θα βρεθεί σήμερα ο Γιασίν Μεριά αν ισχύουν όσα γράφουν οι ιστοσελίδες στην Τυνησία. Σύμφωνα με την «hakaekonline.com», η οποία δεν επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα από τη Σφαξιέν, στην οποία ανήκει ο Μεριά, ο παίκτης θα βρεθεί εντός της ημέρας στην χώρα μας.

Θα υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει στον Ολυμπιακό προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα. Μάλιστα, γίνεται λόγος για δεδομένη συμφωνία που «έκλεισε« στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Πριν εμφανιστεί ο Ολυμπιακός, για τον Μεριά είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του Γαλλικές ομάδες.

Ο Γιασίν Μεριά γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1993 στην Αριάνα της Τυνησίας και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην ομώνυμη ομάδα. Την περίοδο 2013-14, σε ηλικία 20 ετών πήρε μεταγραφή για την Μέτλαουι. Ύστερα από δύο χρόνια κλήθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα και ασχολήθηκε μαζί του μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, η Σφαξιέν.

Από την περίοδο 2014-15 αποτέλεσε παίκτη κλειδί στην πορεία της ομάδας του παίζοντας μάλιστα σε όλες τις θέσεις της άμυνας με χαρακτηριστική άνεση.

Είναι διεθνής από της 13 Ιουνίου 2016 σε ένα ματς κόντρα στο Μαρόκο και φυσικά ήταν μέλος της Εθνικής που πήγε στην Ρωσία.