Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Φλόρες (vid)

Ο Ντέιμπι Φλόρες υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ο 26χρονος μέσος από την Ονδούρα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Αγρινίου στο Καρπενήσι.

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Φλόρες (vid)

Ο διεθνής μέσος από τη Ονδούρα, Ντέιμπι Φλόρες είναι και επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παίκτης του Παναιτωλικού έγινε την Τετάρτη (4/8) και επίσημα ο Ντέιμπι Φλόρες. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος από την Ονδούρα ήρθε στην Ελλάδα την Τρίτη (3/8) και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια» την Τετάρτη (4/8) και ανακοινώθηκε.

Παναιτωλικός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ντίας, έρχεται και Φλόρες

Ο Φλόρες θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και προετοιμάζεται αυτές τις μέρες ο Παναιτωλικός για να μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του Αγρινίου.

«Ο διεθνής μέσος με την Εθνική Ονδούρας Ντέιμπι Φλόρες (Deybi Flores) υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ήρθε στη χώρα μας, υποβλήθηκε στις καθιερωμένες εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και αναχωρεί για το Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας, η οποία συνεχίζει εκεί την προετοιμασία της», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός για την έναρξη της συνεργασίας της με τον αμυντικό μέσο από την Ονδούρα, Ντέιμπι Φλόρες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τα «καναρίνια» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι μεταγραφές δεν σταματάνε εδώ και ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για 2-3 παίκτες ακόμη.