Άρης: Παίρνει τον Σουηδό Μπρόρσον (vid)

Τον Σουηδό Φραντς Μπρόρσον παίρνει ο Άρης για το κέντρο της άμυνας.

Άρης: Παίρνει τον Σουηδό Μπρόρσον (vid)

Στον 25χρονο Φράντς Μπρόρσον της Μάλμε κατέληξε ο Άρης. Ο Σουηδός αμυντικός θα πλαισιώσει τους Φαμπιάνο, Μπεναλουάν και Δεληζήση.

Ο Μπρόρσον είναι 25 ετών και μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί μόνο στη Μάλμε, με εξαίρεση ένα εξάμηνο δανεισμό στη δανέζικη Έσμπιεργκ. Αφού έπαιξε σε όλες τις μικρές ομάδες της Μάλμε έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ένα ματς κυπέλλου με την Χάλμια στις 15 Νοεμβρίου του 2014 σε ηλικία 18 ετών. Από τότε μετράει συνολικά 144 συμμετοχές με πέντε γκολ και δυο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ και έχει αγωνιστεί σε 25 ευρωπαϊκά ματς σε Champions League και Europa League, με τη φανέλα της Μάλμε φυσικά.

Μάλιστα η τελευταία του συμμετοχή ήταν πριν από λίγες μέρες κόντρα στην Ελσίνκι για τα προκριματικά του Champions League.

Φέτος στο πρωτάθλημα μετράει ήδη 13 συμμετοχές, τις δέκα βασικός. Είναι επίσης διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Σουηδία και έχει κάνει και δυο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα σε δυο φιλικά με Ακτή Ελεφαντοστού και Εσθονία. Έχει ύψος 1,85 και καλό του πόδι είναι το αριστερό. Είναι ένας παίκτης έτοιμος για να μπει αμέσως να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του Άρη που ήθελε έναν κεντρικό αμυντικό.