ΟΦΗ: Ανανέωσαν οι Σμπώκος, Χαλκιαδάκης

Οι Μανώλης Σμπώκος, Νίκος Χαλκιαδάκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ΟΦΗ. Πάει δανεικός ο πρώτος, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια.

ΟΦΗ: Ανανέωσαν οι Σμπώκος, Χαλκιαδάκης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραμονή στην ομάδα του Ηρακλείου των Μανώλη Σμπώκου, Νίκου Χαλκιαδάκη.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, Μανώλη Σμπώκο (γενν. 19/02/2003) και Νίκο Χαλκιαδάκη (γενν. 19/02/2004), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια με την ομάδα μας διάρκειας δύο και ενός έτους αντίστοιχα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έγιναν επαγγελματίες τον Φεβρουάριο του 2021, προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, ενώ έχουν χριστεί διεθνείς με την Εθνική ομάδα U19 (Σμπώκος) και U17».

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Σμπώκος υπέγραψε διετές συμβόλαιο γιατί συζητάει με την ομάδα του ΟΦΗ έτσι ώστε να δοθεί δανεικός για έναν χρόνο σε ομάδα της Super League 2 για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο ίδιος θέλει να σπουδάσει εκτός Κρήτης και για αυτό αποφασίστηκε να πάει δανεικός για έναν χρόνο, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε και δεν ανακοινωθεί η ομάδα όπου και θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί ποιοι ποδοσφαιριστές της Κ19 θα υπογράψουν επίσης επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΦΗ.