Γιάννης Αναστασίου για Παναιτωλικό: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου είπε πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση.

Γιάννης Αναστασίου για Παναιτωλικό: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, μετά τη νίκη με 3-1 επί της Λαμίας, μίλησε για το τεστ κόντρα στον ΠΑΣ αλλά και τη συνέχεια της προετοιμασίας και την ενίσχυση του ρόστερ.

«Είδαμε κάποια πράγματα. Κάποια καλά και κάποια - αρκετά θα έλεγα - όχι τόσο καλά. Εμείς έχουμε και μικρό γκρουπ. Είχαμε προπόνηση το πρωί και γενικά υπάρχει κούραση. Προσπαθούν να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Αυτό είναι το θετικό, ότι υπάρχει προσπάθεια, θέληση, βαριά πόδια, η λήψη αποφάσεων δεν είναι αυτή που πρέπει, όμως δικαιολογείται λόγω κούρασης. Είμαστε σε σωστό δρόμο, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα», είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου.

Για τους στόχους του Παναιτωλικού τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο κόουτς είπε: «Μία καλή χρονιά και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό θα φανεί στην πορεία».

Για το τι περιμένει στα μεταγραφικά, ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου ήταν ξεκάθαρος λέγοντας «Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θέλουμε τρεις, τέσσερις παίκτες. Έρχεται ο Φλόρες, οπότε μένουν δύο, τρεις επιλογές ακόμη».

Ο Φλόρες ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αλλά αυτό θα γίνει άμεσα από την ΠΑΕ αφού είναι τυπικό το θέμα.