Ντάνι Μπεχαράνο: «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ όλους» (pic)

Ο μέσος της Λαμίας, Ντάνι Μπεχαράνο με μήνυμά του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει ενώ ξεκαθάρισε πως είναι καλά μετά το τροχαίο που είχε. Μάλιστα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ντάνι Μπεχαράνο: «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ όλους» (pic)

O Ντάνι Μπεχαράνο ευχαρίστησε τον κόσμο που έστειλε μηνύματα για τον τραυματισμό που είχε μετά από το τροχαίο και ξεκαθάρισε ότι είναι καλά.

Ο Βολιβιανός μέσος της ομάδας της Λαμίας έγραψε σχετικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Λαμία και όλη τη διοίκηση για τη στήριξη που μου παρείχε. Χάρη στο Θεό, είμαστε καλά χωρίς προβλήματα και σοβαρούς τραυματισμούς. Ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους. Ευχαριστώ το Θεό που με προστάτεψε από το ατύχημα. Τώρα μένει να αναρρώσω και να επιστρέψω δριμύτερος», έγραψε χαρακτηριστικά ο μέσος της ομάδας της Λαμίας, Ντάνι Μπεχαράνο.

Μάλιστα ο Μπεχαράνο πήρε εξιτήριο και δεν θα κάνει επέμβαση, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά. Φυσικά δεν είναι έτοιμος να παίξει αλλά μέσα από τις θεραπείες θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που προήλθε από το τροχαίο. Το ευχάριστο είναι πως ο παίκτης και η οικογένειά του είναι καλά.