Λαμία: Τροχαίο για τον Ντάνι Μπεχαράνο

Τροχαίο ατύχημα για τον Ντάνι Μπεχαράνο της Λαμίας και την οικογένειά του. Παντρεύτηκε την Κυριακή (26/7) στο Αγρίνιο και επέστρεφε στην πόλη της Φθιώτιδας με τη σύζυγό του και το παιδάκι τους. 

Λαμία: Τροχαίο για τον Ντάνι Μπεχαράνο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/7) , λίγο πριν τις 5:30 στον δρόμο Θερμοπυλών –Ιτέας κοντά στην Μονή Δαμάστας. Επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του. Από την εκτροπή τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος και η συνοδηγός του.

Πρόκειται για τον Βολιβιανό ποδοσφαιριστή της Λαμίας Ντάνι Μπεχαράνο που έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κατάγματα στο ζυγωματικό και την κλείδα. Ελαφρότερα έχει τραυματίσετε η γυναίκα του που επέβαινε στο όχημα , ενώ δεν τραυματίστηκε το παιδί του που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας επέστρεφε από το Αγρίνιο , όπου την Κυριακή το απόγευμα παντρεύτηκε και για αυτό δεν έπαιξε στο φιλικό της ομάδας στο ΔΑΚ. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

Πηγή: www.ilamia.gr