Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου (pics & vids)

Ο Χένρι Ονιεκούρου πάτησε Ελλάδα το πρωί της Κυριακής (1/8) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου (pics & vids)

Ο Χένρι Ονιεκούρου έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Κυριακής (1/8), όπως αναμενόταν, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και αναμένεται, αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε την υπέρβαση με τη μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή, αφού αγοράστηκε από τη Μονακό έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Από την Κυριακή (1/8) ξεκινάει και ο αγώνας δρόμου προκειμένου ο Χένρι Ονιεκούρου να προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές έως το βράδυ της Δευτέρας και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να βάλει μέσα Νιγηριανό άσο, αφού είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την άφιξή του στη χώρα μας, τόνισε: «Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει μακριά στην Ευρώπη. Είμαι κουρασμένος αυτή τη στιγμή, αλλά μέσα από τις προπονήσεις πιστεύω θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς».