Ολυμπιακός: Έρχεται το πρωί, στις 08:50, ο Ονιεκούρου

Οριστικά ο Χένρι Ονιεκούρου έρχεται στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής, στις 08:50 για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Έρχεται το πρωί, στις 08:50, ο Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν τα κατάφερε να έρθει σήμερα στην Ελλάδα, αλλά θα το κάνει το πρωί της Κυριακής. Συγκεκριμένα αναμένεται στη χώρα μας στις 08:50 προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και αναμένεται αύριο το πρωί στην Ελλάδα για να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Οι Πειραιώτες κάνουν την υπέρβαση με τη μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ και τον φέρνουν στην Ελλάδα με αγορά από τη Μονακό. Μία αγορά που θα κοστίσει στον σύλλογο 5 εκατ. ευρώ.

Από την Κυριακή ξεκινάει και ο αγώνας δρόμου προκειμένου ο Χένρι Ονιεκούρου να προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές έως το βράδυ της Δευτέρας και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να βάλει μέσα τον Νιγηριανό, διότι ξέρει πως είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα.