Ολυμπιακός: Είναι έτοιμος να παίξει ο Ονιεκούρου

Το πρωί (08:50) ο Χένρι Ονιεκούρου θα είναι στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Είναι έτοιμος να παίξει ο Ονιεκούρου

Τα ψέματα τελειώνουν και ο Χένρι Ονιεκούρου το πρωί της Κυριακής (08:50) θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Ένα φλερτ δύο ετών μετατρέπεται φέτος σε γάμο. Ο Νιγηριανός έρχεται στη χώρα μας έτοιμος να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και με τους Τούρκους να μην μπορούν ακόμη να το χωνέψουν πως έχουν χάσει έναν παίκτη που είχε δέσιμο με τη Γαλατασαράι και τον κόσμο της.

Ολυμπιακός: Έρχεται το πρωί, στις 08:50, ο Ονιεκούρου

Αυτό που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Ονιεκούρου θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα κάτι που το ήθελε πολύ και ο σύλλογος και ο παίκτης. Από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο παίκτης θα ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να τον δηλώσουν τη Δευτέρα στην ευρωπαϊκή λίστα. Μπορεί ο Μαρτίνς να μη συνηθίζει να βάζει αμέσως τα μεταγραφικά αποκτήματα στην ενδεκάδα, αλλά ο Ονιεκούρου έχει κάνει προετοιμασία με τη Μονακό και είναι έτοιμος από κάθε άποψη να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς τον βαθμό ετοιμότητας του Ονιεκούρου, έχει μιλήσει μαζί του και θέλει να τον έχει στη λίστα. Να τον δούμε να παίζει έστω και λίγο την Τρίτη αποκλείεται, αλλά για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία υπάρχουν πιθανότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κόουτς τον θέλει για την ευρωπαϊκή λίστα.