Ενδιαφέρον Μπολόνια και Ουνιόν για Σφιντέρσκι

Παρά το γεγονός ότι ο Κάρολ Σφιντέρσκι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ στην πατρίδα του συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια.

Ενδιαφέρον Μπολόνια και Ουνιόν για Σφιντέρσκι

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος θα ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έως το 2024. Ο Πολωνός επιθετικός μπορεί να προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει σταθεί ικανό να βάλει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια.

Στην πατρίδα του αναφέρουν πως βρίσκεται στη λίστα της Μπολόνια και της Ουνιόν Βερολίνου. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Πολωνών ο Σφιντέρσκι είναι πολύ πιθανό να αλλάξει φανέλα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

«Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε καλύτερες οικονομικές απολαβές και κατέληξε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2024. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός ο Σφιντέρσκι να αλλάξει πρόωρα εργοδότη

Ο Πολωνός επιθετικός μπορεί να μετακομίσει στην Ιταλία ή τη Γερμανία, καθώς το όνομά του βρίσκεται στη λίστα της Μπολόνια και της Ουνιόν Βερολίνου», αναφέρουν οι Πολωνοί.